Budinca de zucchini

de rodicamaria in Paste, 9 Feb 2013 | 3705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste scurte
  • 1 ceapa mica
  • 2 buc zucchini (cam 500 g)
  • 125 g sunca presata
  • 80 g cascaval
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 50 ml ulei
  • 80 ml lapte
  • 2 linguri ardei kapia de la borcan
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zucchini:

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele.

Sunca presata se taie cubulete.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Zucchini rasi se storc in mana si se amesteca cu restul ingredientelor.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge cu ulei o tava antiaderenta ,se toarna amestecul si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra.

Se taie dupa ce s-a racorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zucchini" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu carnati si cascaval